Answers to your Questions

SHIRTS 

Van wat voor stof zijn de shirts gemaakt?

De shirts bestaan voor 100% uit katoen.

De stof van de babyshirts is extra dik (200 g/m2). De shirts voor de dames en kinderen zijn van normale dikte (155 g/m2).   

Wat is de pasvorm van de shirts? 

De babyshirts hebben een recht model en drukknopjes op de schouders. Ook de shirts voor kinderen hebben een recht model. Deze shirts hebben een ronde hals. 

De damesshirts hebben een hoge hals. Ze hebben geen stretch-effect, maar vallen wel mooi strak. Koop je shirt niet te klein!

GOTS & HANDMADE IN HOLLAND

Wat is GOTS?

Swan & Stork verkopen kleding met het internationale GOTS keurmerk. Deze afkorting staat voor Global Organic Textile Standard. Kleding met dit keurmerk bestaat uit biologische grondstoffen. Daarnaast moet er tijdens de katoenteelt en verdere verwerking van de stof voldaan zijn aan allerlei sociale criteria. De kleding wordt dus door “happy hands” op milieuvriendelijke wijze gemaakt.

Waarom GOTS? 

Swan & Stork willen dat iedereen blij wordt van de producten die zij verkopen. Van de katoenplukkers tot de monteur die het opgedragen shirt uiteindelijk als poetslap gebruikt. Van het begin tot het einde; vriendelijk voor het milieu en de mens.

Waar en door wie worden de shirts bedrukt?

Swan & Stork drukken de shirts speciaal voor jou in Nederland!

VERZENDING 

Hoe worden de producten verzonden? 

De bestelde producten worden via Post NL verzonden. De kosten voor verzendingen binnen Nederland bedragen 3,95. 

Hoe worden de producten verpakt? 

Swan & Stork proberen zo min mogelijk verpakkingsmateriaal, kaartjes en labels te gebruiken. De producten worden in een envelop verzonden die voor 60% bestaat uit gerecycleerde grondstoffen.

Wat is de levertijd van de producten?

De producten worden binnen zeven werkdagen verzonden. Heb je een product met spoed nodig? Neem dan contact met Swan & Stork op om de mogelijkheden te bespreken. 

Kan ik mijn bestelling ophalen?

Het ophalen van je bestelling (in Rotterdam) is mogelijk. Neem contact op met Swan & Stork om de mogelijkheden te bespreken.

MAATTABEL

Hoe weet ik welke maat ik moet kiezen?

Swan & Stork willen natuurlijk dat je blij bent met je bestelling en adviseren de maat goed te controleren. Neem de maten van je lievelingsshirt op en vergelijk ze met de onderstaande gegevens om de beste maat te kiezen!

Hoe neem ik mijn maten op?

Neem een favo shirt (zonder stretch) en meet de lengte van het hoogste punt van de schouder naar de onderkant van het shirt (A). Vervolgens start je 2,5 cm. onder het linker armgat met meten. Leg je meetlint over de borst naar hetzelfde punt onder het rechter armgat (B). De taille meet je op door het smalste punt van het shirt te zoeken en deze van links naar rechts te meten (C). Tot slot kun je de onderkant van het shirt van links naar rechts meten (D). Je kunt uiteraard ook je lichaam opmeten. Vergeet dan niet een aantal cm. bij de metingen op te tellen. Ook als je een shirt meet dat stretch effect heeft, dan wordt aangeraden om er een paar cm. bij op te tellen!

 

Baby’s:

3-6 mnd 6-12 mnd 12-18 mnd
A 27 29 29
B 29 32 35

Kids:

92 104 116 128 140 152
A 41 44 47 52 56 62
B 30 33 36 39 42 45
C 30 33 36 39 42 45
D 30 33 36 39 42 45

Dames:

S M L XL
A 64 66 68 70
B 41 44,5 47 49.5
C 35,5 39 41,5 44
D 42,5 45 47,5 50

RETOURBELEID

Kan ik mijn bestelde producten retourneren of ruilen?

Omdat Swan & Stork de shirts op bestelling en speciaal voor jou maken, kunnen de shirts niet geretourneerd of geruild worden. Controleer je maat om deze reden goed met behulp van de maattabel. Op deze manier worden er zo min mogelijk shirts en verpakkingsmateriaal verspild en rijden er geen bezorgbusjes onnodig op en neer. Heb je een klacht, dan kun je een e-mail sturen naar info@swanandstork.nl.

 

 

 

BETALING 

Hoe kan ik betalen? 

Swan & Stork werken via “vooraf betalen via bankoverschrijving”. Na het afronden van je bestelling, ontvang je een bestelnummer en de bankgegevens van Swan & Stork. Als je betaling is ontvangen, duiken Swan & Stork direct achter de drukmachine. 

Vragen? Mail Swan & Stork via info@swanandstork.nl